Здравейте колеги,
по принцип не правя коментари на хвалбите или на оплакванията, защото според мен всеки си е прав за него си и ако човека е преценил, че не ни харесва или не работим добре аз няма да мога да го разубедя. Наистина сте прави, че трябва да се актуализира сайта и да се вижда, коя е налично и кое не е, ние това много добре го знаем, но за съжалени не смогваме времево за момента, да се надявам скоро да има по - голям пазар и да имаме по - удобна система. ( И на нас ни се иска пазара и сайта ни да са като в Щатите примерно, където за такъв сайт работят поне 20-тина човека, ако не и повече.) Извиняваме се на всички, които са се подвели и сме ги подвели по някакъв начин, нашата цел, не е да ви лъжем или заблуждаваме а да си вършим работата, колкото можем. Най - лесно е да се оплакваме и да мрънкаме, но никак не е лесно да се опитваш винаги да си точен, мисля че сме доказали поне на повечето от вас, че към това се стремим. Та ще ви препоръчам наистина да се обаждате предварително поне засега, докато не оправим сайта. А и сега по празниците се сещате, че главите са ни се подпалили.
Та за колегата: "ogogogo" - съжалявам, че си се разкарал 2 часа в задръстването, наистина ножа на Boker Magnum го нямахме в момента, защото при последната поръчка от производителя го нямаха наличен и не са ни го пратили. Не мога да ти кажа, кога пак ще е наличен, защото това зависи от Boker, и другото е, че от скоро вече не мога да поръчвам директно от boker, защото тук едни други колеги взеха така да се каже представителството и сега трябва да минаваме през тях и нали се сещата колко се удължава времето за реакция, доставка и информацията е много по - малка. Затова не сме ти обещали нищо за нов внос и т.н. Както каза "по-стария продавач" взел да те рендосва, мисля, че не си много прав при положение, че казваш си нов в манията, той просто искаше да ти предложи нещо дори и по - качествено за тези пари, в което мисля няма нищо лошо. Също така, ако не беше тръгнал с лошо още в магазина можеше и да ти запиша номера и да ти се обадя, когато получим ножа, както правим с много други клиенти. Пак се извинявам на всички вас, които сме ги заблудили и накарали да си изгубите от вашето време за да се разходите до магазина. Много се радваме на всички мнения и забележки, които имате към нас, защото по този начин се постигат по - добри резултати.
Също искам да благодаря и на всички, които са споделили хубави мнения за нас и искам да знаете, че това не остава незабелязано от нас и ще се отблагодаряваме всеки път, когато можем.
Поздрави,
Екипа на Армс-бг