Остри предмети > Кухненски ножове

Форма за пускане на ревюта

(1/1)

Админ:
Ако правите ревю спазвайте следния формат:

- Име на ножа/сечивото, производител, технически данни + снимка на общия вид

-Острие- стомана, форма, скосяване, финиш, лични впечатления + снимка

-Дръжка- материал, ергономика, лични впечатления + снимка

-Заключване- вид, впечатления, особености + снимка

-Система на отваряне/вадене - вид, впечатления

-Система за носене/кания/калъф - впечатления, коментар +снимка

-Видео, препратка към чуждо ревю, коментар...

-Други снимки, ако са налични

-Любопитна информация/история на ножа

-Тестове (ако са налични)

-Цена, откъде е закупен (по желание)

Ако се прави видео ревю, да бъдат спазени същите параграфи, в този ред.
Да бъдат добавени поне 2 снимки и резюме в поста.

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия