Това и аз бях го споделил преди време, до като имаше още десетина ревюта и ми беше отговорено "ми направи го", е да де, ама няма да го направя, щото не ми е толкова компютърно грамотно пипето. Идеята е чудесна и адски полезна за новите колеги, които си търсят инфо. Помня колко съм ги разглеждал в МБ, като се регистрирах. В кнайвс.бг примерно има адски много информация за всичко, ама няма кой да и обърне внимание, защото я няма някъде подредена (за ножчетата във вид на ревю). Новите задават въпроси, старите им викат "това вече е дъвкано, що не четеш". Ми не е нормално, ако искаш да видиш дали някой е представил еди кой си нож, да влезнеш в сгъваеми ножове и да почнеш да търсиш тема по тема 20 страници, например, ще станеш разноглед. Тука ще стане същото след време, ще има много полезна информация, ама никой няма да я чете, защото няма лесен начин за откриване на това което го интересува човек. Вече се понатрупаха ревюта на ножчета и ще продължават да се трупат. За другите неща - екипировка и др. подобни е същото.
Общо взето, напълно съм съгласен, че трябва да има някаква подредба на представените неща във форума (ножове или друго).