Само да спомена с добро г-н Мечков, че ме светна за този комплект ЕСП. Онзи ден ходих до центъра на София, спрях на синя зона пред един блок и чинно си пуснах СМС за 2 лв. Какво беше учудването ми, след като стигнах до колата след 30 минути да я видя запречена със самоделно устройство, тип ръждясала тръба, забито в специално направена дупка в един капак на тротоара и заключено с китайско катинарче за да не може да се извади. Стана ми драго, извадих палките и ножицата за метал, бавно и надлежно ги сглобих и старателно накълцах катинарчето и скобите на салата. Хвърлих тръбата и бавно и надлежно прибрах всичко по местата. Очаквано се появи един примат да ми обяснява, че това било неговото място, но доста се опули като видя резултатите от моето кратко занимание.
Та г-н Мечков, много благодаря за тази тема, достави ми огромно удоволствие ползването на тези инструменти. Сигурно чехите не са ги мислили точно за това, но ми свършиха идеална работа.
П.С. Имаше и продължение на който му е интересно - приматът се окопити бързо и застана на мястото на колчето и се изнесе чак след като звъннах на 112 да им се оплача, че ми пречи. В това време жена му снимаше през решетките на първия етаж, явно чакаше някаква агресия, а на мен ми беше забавно да му обясня да ходи да търси 1 лв за катинарчето от някой друг

Адресът е Парчевич 1, ето го и него как се прави на ръждясалото си колче: