........ Как никой не се оплака от ножове дето е дал 200 - 300 -500лв със същите несъвършенства .........
От телефона
Аааааа, не е така, ама не си ме слушал, като разправях за ножчето, което купих с такъв кеф за 300 + лева и ме разочарова !
Става въпрос за сгъваем DPx,дето е сглабян от ЛайънСтийл, от милитари варианта, или демек със Слейпнер стомана (хубава стомана), и възможност за разглабяне без специални инструменти ! Уж нож, направен да издържи на як тормоз (има кллипове), а моя без да е ползван, само отварян и затварян, получи ветикален луфт, ако не изполваш рото-блока. За саляне на клипса и разглабяне, трябва да се отвие шипа за стъкла, който е и болтче, завито в бек-спейсъра. При завиването му, без даже да се пробвам, да стегна, болтчето отскубнна резбата

.......... и не помня още какви други глупости !!!
Друго ноже, на КС ...... малък слипджоинт, който ми струва 200 кинта. Да, обаче, като се отворят остриетата ('щото са две) и виждаш луфта м/у двете остриета, там където контактуват с гръбчето на ножа и т.н. !!!
Така че, не се залъгвайте, щом е чуждо и е скъпо, значи е супер ........... е да де, ама не винаги !!!