Колеги, възникна интересен казус: т.нар. "ножар-маг" (чието поведение ми навява известни асоциации с цитирания най-долу виц) се позволи да се опита да ми забрани достъп до форума, защото зададох въпрос по какъв начин сумата от над 1000 лева, получени от управата на форума като членски внос, е допринесла за развитието му в последните три месеца. Тъй като неговите познания за функционирането на интернет вероятно не надхвърлят уменията му за работа със стомана, опитът му остана напълно безуспешен

Но аз, като един възпитан мъж, съм готов доброволно да се оттегля от форума, ако такова е желанието на преобладаваща част от членовете му. Затова създавам нова тема: "Да напусна ли този форум", в която можете да изразите мнението си. Ако резултатът покаже, че присъствието ми не е желано тук, ще се извиня официално и ще напусна. Ако обаче се окаже, че засегнат се чувства единствено Гого и още 2-3 човека от управата, би било справедливо той да ми се извини и да премахне БАН-а от IP-то (което, разбира се, не е моето лично), нали? Знаете ли вица за стария електричар бай Стамат с 30-годишен стаж, който по навик дори жена си не хващал за двете цици едновременно?

Та и аз така - дори в собствените си сървъри не влизам от своето IP, какво остава за форумите, в които пиша

Дядо и внуче в зоопарка. Детето:
- Дядо, виж какви страшни лъвове!
- Хм, лъвове... Котета! Едно време в нашето село какви котки имахме - истински лъвове!
След малко:
- Дядо, виж - орел!
- Ами, орел... Това е врабче! Едно време в нашето село какви врбчета имахме - същински орли!
По някое време минали край уличен фокусник и внучето възкликнало.
- Дядо, дядо, виж - маг!
- Какъв маг? Най-обикновен педераст. Едно време в нашето село какви педераси имаше - истински магове!
P.S.
Докато създавам тази тема беше направен втори опит да ми бъде ограничен достъпа. Гого, не си ли чувал старата китайска поговорка, че когато един от двама спорещи стисне юмруци, той вече е загубил спора? Или, както е казал един мъдър човек, "използването на сила е последното убежище на некомпетентния"...
P.P.S.
Тази тема беше изтрита... до момента 5 пъти... + 7 BAN-а по IP... Да видим до колко ще стигне брояча...