Здравейте, днес ми остана време да пробвам как се справя форумният нож в полеви условия.Поставих тек лок вместо фабричното окачване на канията и мисля,че се получи добре.Вече мога да нося ножа по начина, който харесвам, а махането и поставянето му на колана стават далеч по- лесно. Малко е тежичък и проявява желание да ми свали гащите

, но като натегнах колана с още една дупка и нещата се оправиха. В двора на къщата ми има две лески, които не са рязани отдавна и реших да ги поразредя с помоща на ножа, а и да понаправя малко колове за градината на жена ми. Все пак очаквам през следващата годана да имам собствена реколта домати.

С дисциплините сечене и кастрене ножът се справи отлично. От снимките се вижда как се впива в дървесината след среден по сила удар.Ножът е масивен и е удобен за тези дейности, а дръжката определено е удобна и не проявява склонност към изплъзване. После реших да го пробвам на батонинг. Взех стара и суха цепеница, която беше направена на разпалки с лекота. С дисциплината федер стик се справи чудесно. След всичко това по РР нямаше проблясъци, остротата се запази и ножът режеше гланциран лист от списание. Пропуснах да напиша, че ножът е с фабричната си заточка. След всичко това го минах на рубинената керамика и в момента бръсне с отскок. По танга също не останаха следи от употребата. По мое мнение ножът е отличен и тепърва ще събира адмирации. Лично аз бих го ползвал като лагерен нож и се радвам, че заръчах и втора бройка, която би следвало да получа следващата седмица. Благодарности на всички, които имат принос към форумната поръчка!