Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Кое е странното?  Няма майстор който ако го попиташ няма да ти помогне /поне на 9/10/.  Курс - защо да плащаш? като повечето неща ги има свободно в интернет и дори там да питаш ще ти отговорят и то безплатно и точно и вярно и на български език, ненужни ангахименти и за двете страни, а защо в София? а ако е в Сопот? ако имаш хелание ще отидеш и в Сопот.

По скоро се ориентирай някой да те насочи.
2
Сгъваеми ножове (фабрични) / Manly Peak
« Последна публикация от nikolai - Вчера в 19:52:20 »
Аз грешка ли ще направя, ако си купя с цпм154. Притеснява ме заточването на пущината с толкоз ванадий.
Не мисля, че ще е грешка. Стоманата е отлична, не се плаши от заточването ѝ, не е проблем. Например фина индия+рубинена керамика. Има и други варианти. Много колеги ползват водни шкурки за заточване на далеч по- "корави" стомани.
3
Сгъваеми ножове (фабрични) / Manly Peak
« Последна публикация от koceto - Вчера в 19:51:52 »
Аз грешка ли ще направя, ако си купя с цпм154. Притеснява ме заточването на пущината с толкоз ванадий.

Няма да е грешка, но няма никаква философия във заточването на С90В моя съм го точил 3,4 пъти а и на колеги и се заточва с лекота.
4
Сгъваеми ножове (фабрични) / Manly Peak
« Последна публикация от angel - Вчера в 19:42:28 »
Аз грешка ли ще направя, ако си купя с цпм154. Притеснява ме заточването на пущината с толкоз ванадий.
5
Фенери и осветление / Фенери - новини и обсъждане
« Последна публикация от aeon - Вчера в 19:19:41 »
Не ползвам този тип батерии, но заради малкия размер чета с интерес новините и чакам нещо да ми привлече вниманието. От тази гледна точка ще споделя мнение - темата е за дискусии, а еднакви мнения не помагат.  8)
За мен S mini беще най-доброто тяло от серията, заради уникалната щипка и липсата на магнит. Щипката няма ръбчето на по-старите модели при скобата около тялото и при нея капачката не се трие при отвиване, като в новите. Магнит не всеки иска, а в тези модели те не се махат.
Със S1 mini тръгнаха в интересна посока, като предложиха високо CRI и по топъл диод. Малка и леко крива стъпка, заради избора на диод, но в правилната посока, според мен. В крайна сметка фирмата предлага голям избор от материали за телата, а при диодите, които все пак осигуряват най-важната функция - светлината - изборът е никакъв.
С тази версия Олайт, се отдалечават от най-доброто, което са постигали. 
И нещо, което ми направи впечатление и в двата клипа и ме провокира да пиша изобщо - немеца и американеца неглижираха кутийката за батерии, а на две места в комплекта пише батерията задължително да се държи в нея, ако е извадена, защото е опасна. Това е така, защото в желанието си да предложат оригинално зареждане, китайците връщат сигурноста при батериите с десетилетия назад, като извеждат и двата полюса от едната страна.
6
и за раница
7
едц за чанта
8
Сгъваеми ножове (фабрични) / Manly Peak
« Последна публикация от nikolai - Вчера в 18:45:43 »
Радвам се, че проблемът ти е изчезнал! Аз съм много доволен от този модел със стомана s90v. Даже си купих втора бройка. Първата я ползвам като работен кон. Единствено острието потъмня тук-там, но нож, с който се работи е нормално да изгуби витринния си блясък :). Наистина заточката издържа дълго време, а ножчето си е чудесен резак. Страхотно е, че е родно производство, а с тази стомана е направо без пари. *palec* 
9
Сгъваеми ножове (фабрични) / Manly Peak
« Последна публикация от ivodianov1992 - Вчера в 18:34:08 »
Днес няколко часа брахме лозе на един приятел и взех PEAKа за да режа гроздовете. Отделно с него сякох пръчки, доста го натоварих. Не знам мръсотии ли е имал, но луфтовете му изчезнаха. Инак за пореден път се убеждавам колко износоустойчива е S90V! Нарязох 5кг луканки с него за последните дни, днес набрах само аз поне 250кг грозде, отделно сякох и пръчки нарочно, и сега сеча на дъскаката един суджук с ракийца и още реже свирепо пущината!
10
Благодаря Ви за отговорите. Много странно ако няма майстори, които не предлагат подобна услуга. Нека темата остане отворена евентуално и майсторите да напишат по нещо. :nabira:
Страници: [1] 2 3 ... 10
Намерете ни във фейсбук ArmsBG OlightBG Batteryservice