Блейдфорум.БГ

В кръчмата => Форумни инициативи и мероприятия => Темата е започната от: VasilRalev в 03 Април, 2019, 15:43:55

Титла: Календар на всички събития
Публикувано от: VasilRalev в 03 Април, 2019, 15:43:55
Здравейте колеги,
след доста четене из форума видях поне на 20-30 места за различни събития и изложения и  ми се роди една идея. Да има една тема в която да са написани всички събитя по дата. Така много лесно ще можем да се ориентираме какво ще предстои. Например хора, които не могат да стоят постоянно във форума, при един абонамент за тази тема ще имат актуална информация на момента. 
И след като не намерих подобна тема (ако има такава значи тази е за триене  :) ) създавам тази.
Кажете какво мислите харесва ли ви или не?

Поздрави
Титла: Календар на всички събития
Публикувано от: seiko в 03 Април, 2019, 17:27:02
Здравей, Васко и добре дошъл във форума!
Нагърбил си се с доста трудоемка задача, да прочетеш форума, но явно, когато човек има желание, това не е проблем и изказвам адмирации, за това твое усърдие!
Прав си, че е трудно човек да покрие цялата информация, когато си нов във форума и е напълно възможно, да пропуснеш някое събитие, но пък това е и стимул, занапред да следиш по-усърдно поне РАЗДЕЛА с форумните мероприятия. В случая говоря, като цяло, а не визирам конкретно теб.
Мисля, че и най-заетият съфорумец, ако хвърля един поглед на този раздел, поне веднъж в седмицата, че дори и на две седмици, няма как да пропусне абсолютно нищо, защото всяко едно събитие се оповестява, организира, коментира и подготвя далеч преди крайния му срок. Поне така процедираме в този форум, защото опитът ни ни е научил да го правим по този начин.
Освен това форумните мероприятия далеч не са ежедневни или ежеседмични, тоест, не са чак толкова много, че да не могат да се следят, ако някой член има интерес към тях.
Изхождайки от това, не виждам особен смисъл от такъв календар, а и практиката показва, че до този момент не бил необходим.
Това разбира се не означава, че не може да има, но и някой ще трябва да се ангажира с неговото актуализиране и поддръжка. Администратораът и модераторите са достатъчно ангажирани, поради което не мисля, че е нужно да ги обвързваме с такава функция.
Единствен вариант виждам, ако някой се ангажира доброволно с такава задача и създаде подходящ формат за тази цел.
Но, пак казвам, аз лично не го намирам за необходимо.
Титла: Календар на всички събития
Публикувано от: VasilRalev в 07 Април, 2019, 18:06:19
На 13ти и 14ти април ще има изложение "Къмпинг и Караванинг Експо" 2019  в София, на паркинга на хипермаркет Метро София 1, на бул. Цариградско шосе 7-11 км.
Ще има ли някой от форума да ходи, ако искате да се организираме покрай изложението да се видим на по Бира.

Едит: между другото не съм сигурен колко на място е темата, понеже това събитие и другите, които мисля да пиша тук не са форумни мероприятия, ако модератора прецени да я премести на подходящо място, благодаря.

Поздрави
Титла: Календар на всички събития
Публикувано от: nikolai в 01 Май, 2019, 00:02:24
https://m.24chasa.bg/novini/article/7428432
Титла: Календар на всички събития
Публикувано от: kaziklu в 15 Май, 2019, 15:56:57
Фред Перен щял да идва тези дни в Пловдив, за панаир на занаятите. Като науча подробности, ще пиша.
Титла: Календар на всички събития
Публикувано от: kaziklu в 17 Май, 2019, 17:03:58
Така..., г-н Перен (Перин?) е вече в Пловдив и си работи спокойно на улицата и всеки може да го види. Доколкото разбрах утре ще има нещо като майсторски клас. Искам да споделя обаче нещо друго, с което надявам се няма да засегна никого, но и да го направя не е фатално за мен. Събитието представлява работилница на открито, с 2-3 огнища, 2 наковални, гриндер и настолна бормашина. Дотук - супер. Интересното обаче е, че участниците (без чужденците)  въобще не се държат като че ли искат да са там. Събират се хора, гледат, искат да видят нещо - няма никой. Стои се с каменно изражение, гледа се настрани и се демонстрира величавост, други пък, които ми направиха по-добро впечатление, вероятно се смущават и се прикриват зад машините. Ако нямаш желание да си общуваш с хората, бе майсторе, чий го търсиш на това място!? Аз не съм търсил контакт, това което биха показали съм го виждал на други места, и не се чувствам обиден или нещо такова, но сума ти зрители около мен постояха, постояха, пък си тръгнаха.  ::)